معرفی گزینههای اینستاگرام
معرفی گزینه های اینستاگرام – چندین سال پیش وقتی برای اولین بار عضو اینستاگرام شدم کار کردن با آن برای من بسیار سخت بود. یادم میآید از بس برایم سخت بود روز اول عضویت آن را حذف کردم. بعد از چند ماه بنا بر نیازم دوباره عضو آن شدم؛ و تصمیم گرفتم سفتوسخت آن را یاد بگیرم. این مقاله با هدف معرفی گزینههای اینستاگرام برای راحتی کسانی که آشنایی ندارند یا آشنایی کمی دارند نوشتهشده است. با ما همراه باشید.
بعد از ورود به اینستاگرام – معرفی گزینه های اینستاگرام
زمانی که برنامه را باز میکنید با یک تصویر بزرگ مواجه میشوید که به این فید (محل نمایش پستها) میگویند.
اگر کمی دقت کنید در پایین فید یک نوار وجود دارد که شامل ۵ گزینه است. در شکل شمارهگذاری شده است.
- Home (آیکون خانه)
- Search (آیکون ذرهبین)
- Add post (آیکون +)
- Like (آیکون قلب)
- Profile (آیکون تصویر پروفایل شما)
حال نوبت آن رسیده که به بررسی شمارههای ۱ تا ۵ شکلهای بالا بهطور جزئی بپردازیم.
اول به بررسی صفحهای که بهمحض ورود در اینستاگرام با آن روبهرو میشویم خواه پرداخت.
Home (آیکون خانه)
Home (شماره ۱ شکل ۱) در بالاترین نقطه صفحه یک نوار میبینیم که دو آیکون دارد. برای شما نام میبریم؛ و در زیر برای شما بهطور کامل تشریح میکنیم.
- Story (آیکون دوربین)
- Direct (آیکون پیامرسان)
Story (آیکون دوربین)
این آیکون در گوشه سمت چپ بالای Home یا خانه اینستاگرام موجود است. شما با لمس این گزینه وارد فضای دوربین مانند برای گرفتن عکس یا فیلم استوری و یا آپلود آنها میشوید؛ که خود زیرمجموعههایی دارد که بعداً آنها را ذکر خواهم کرد.
Direct (آیکون پیامرسان)
من اوایل استفاده از اینستاگرام را نمیدانستم و محل پیامرسان این برنامه پیدا نمیکردم. حتماً شما هم میخواهید بدانید پیامهای ارسالی یا دریافتی را کجا باید مدیریت کرد؟ دایرکت پاسخ سؤال ما است. در مرحله اول وارد صفحه home (شماره ۱ در شکل ۱) شوید. سمت راست بالای صفحه HOME را اگر نگاه کنید. یک آیکون شبیه موشک میبینید. وارد این قسمت شوید. با وارد شدن به این صفحه سه آیکون را مشاهده میکنید که به ترتیب نام میبرم.
- آیکون +
- Search (آیکون ذرهبین)
- Camera (آیکون دوربین)
آیکون +
این گزینه در صفحه دایرکت هم موجود است. بعد از ورود به دایرکت در قسمت بالای سمت راست (شکل شماره ۳) این گزینه را میبینید. شما با کلیک روی آن میتوانید تکی یا گروهی پیام ارسال نمایید. حتی سرچ کنید؛ و پیامی را برای فرد یا افراد (گروه اینستاگرام) بفرستید.
Search (جستجو)
این گزینه که در دایرکت اینستاگرام هم وجود دارد. بعد از ورود به بخش دایرکت در بالا زیر آیکون + (شکل ۴) مشاهده میشود. شما میتوانید اعضایی را که تمایل دارید پیام ارسال کنید را جستوجو کنید. این گزینه برخلاف + که ارسال گروهی بود. فقط یک آی دی را برای ارسال پیام میتوانید انتخاب کنید.
Meseage (لیست پیامها)
این لیست در دایرکت اینستاگرام لیست اعضا و گروههایی را نشان میدهد که برای آنها پیام ارسال نمودهاید.
Camera (آیکون دوربین)
با استفاده از این قسمت که در پایین صفحه دایرکت قرار دارد (شکل ۵) میتوانید عکسها را افکت گذاری کنید و پیام موردنظر خود را در قالب عکس ارسال نمایید. یا سیو کنید.
آیکونهای دایرهای (استوری)
یک بار از قسمت دایرکت که بک بدین یا عقب سپس بالای صفحه را نگاه کنید. زیر این نواری که توضیح دادیم سمت چپ یک قاب دایرهای شکل است که به آن عکس پروفایل شما میگویند یعنی با چه تصویری دیگران شما را میبینند. شما میتوانید با لمس عکس پروفایلتان در این قسمت استوری اضافه کنید. در سمت راست آن تعدادی دایره میبینید (شکل شماره ۶) که به آنها استوری (در مورد این امکان در قسمتهای بعدی بیشتر برایتان توضیح خواهیم داد) میگویند. با باز کردن آن میتوانید استوری کسانی که دنبال میکنید را ببینید.
پستها
زیر این نوار استوری یک سری عکس و کلیپ موجود است. مراقب باشید زیرا ممکن است به دیدن این عکس و فیلمهای جذاب اعتیاد پیدا کنید. این صفحه جذاب از اینستاگرام پست نام دارند. اگر با دیدن آنها لذت بردید میتوانید با علامت شکل قلب آنها را لایک کنید یا با علامت کناری آن کامنت (نظر) بگذارید. همچنین با علامت اشتراکگذاری در کنار علامت کامنت پست آن را برای دیگران بفرستید. اگر هم خواستید دانلود کنید و نتوانستید نگران نباشید. شما با سمت راستترین گزینه زیر پستها میتوانید آن را در کلکسیون ذخیره یا آرشیو کنید (شکل ۷). بعداً در مورد بایگانی یا کلکسیون صحبت خواهیم کرد.
شکل قلب یا لایک زیر پست
این گزینه برای لایک کردن عکس یا فیلم است. با یکبار کلیک قلب قرمز میشود؛ و لایک زده میشود. با کلیک مجدد آنلایک یعنی لایکتان برداشته میشود (شکل ۷).
کامنت زیر پستها
این برای نظر دادن شما در مورد پستهای دوستانتان است؛ که بعد از ارسال نظر یا وارد شدن به این گزینه میتوانید نظرات بقیه رو ببینید لایک کنید و یا پاسخ دهید (شکل ۷).
اشتراکگذاری
برای ارسال این پست به سایر اعضای اینستاگرام با سرچ آی دی یا انتخاب اسم این گزینه مورداستفاده است (شکل ۷).
ذخیره در کلکسیون
با کلیک روی این گزینه این عکس در کلکسیون موجود در صفحه پروفایلتان اضافه میشود (شکل ۷).
profile (آیکون تصویر پروفایل شما)
حالا نوبت به یک صفحه جدید رسید که بررسی کنیم. میخواهیم بعد از بررسی خانه یک میانبر بزنیم و پروفایل یعنی آیکون شماره ۵ در شکل ۱ را بررسی کنیم. با کلیک روی قاب پایین سمت راست (شکل ۸) اگر عکس پروفایل داشته باشید تصویر پروفایلتان را میبینید وارد پیج خودتان میشوید. با وارد شدن به پیجتان تنظیمات اصلی را میتوانید عوض کنید. از بالا سمت چپ شروع به معرفی هرکدام میکنم.
گزینه های پروفایل
اولین قسمت این صفحه یک نوار خاکستری بالای صفحه است. یک نوشته سمت چپ و سه تا آیکون سمت راست دارد؛ که به ترتیب از سمت چپ نام میبریم (شکل ۹).
نام کاربری یا username
آیکون ساعت یا stories archive
آیکون مخاطب یا Discover People
سهنقطه یا Option
نامکاربری یا username
سمت چپ و بالای پیج شما نام کاربری یا آی دی شماست که بقیه برای یافتن شما آن را سرچ میکنند (شکل ۹).
آیکون ساعت یا stories archive
این گزینه آرشیوی از استوریهای شما را نگهداری میکند (شکل ۹).
آیکون مخاطب یا Discover People
این گزینه برای شناسایی و فالوو کردن سه نوع از مخاطبان استفاده میشود.
مخاطبان گوشی شما
فالوورها یا ادلیست فیسبوک
کسانی که اینستاگرام حدس میزند شما بشناسید. به ترتیب از سمت راست این صفحه ذکر کردم.
سهنقطه Option
همین سهنقطه قلب اینستاگرام شماست! با یادگیری خوب این سهنقطه تقریبا همه اینستاگرام را یاد گرفتهاید. اگر گفتید جای این سهنقطه کجاست؟
در گوشه بالا سمت راست پروفایل شماست (شکل ۹).
قلب اینستاگرام کجاست؟
در زیر میخواهم شما را با قلب اینستاگرام آشنا کنم. اول کافی است وارد اینستاگرام شوید و روی سه نقطه آن بالا سمت راست صفحه خودتان کلیک کنید. حالا برای شما توضیح میدهم هرکدام از این فیلدها کارشان چیست. با ما همراه شوید تا در ادامه، قلب اینستاگرام را برایتان باز کنیم.
INVITE FREANDS (دعوت از دوستان)
بعد از ورود به option (آیکون سهنقطه) اولین فیلدی که با آن روبهرو میشویم INVITE FREANDS است؛ که زیر آن Invite Facebook Friends مشاهده میشود (شکل ۱۰).
Invite Facebook Friends (دعوت از طریق فیسبوک)
برای دعوت دوستان فیسبوک شما به پیج اینستاگرام شما استفاده میشود (شکل ۱۰). که در صورت تمایل به استفاده از این گزینه لازم است در فیسبوک یک اکانت داشته باشید سپس وارد (لاگین) شوید.
FLLOW PEOPLE (دنبال کردن افراد)
بعد از ورود به option (آیکون سهنقطه) شکل ۱۱ را مشاهده کنید. دو گزینه Facebook Friends و Cantact را میبینید که در زیر جزئیات آن را بیان میکنیم.
Facebook Friends (دوستان فیسبوک)
برای مشاهده و ارسال درخواست فالووینگ (دنبال کردن) به دوستان فیسبوک از این گزینه استفاده میشود. که در صورت تمایل به استفاده از این گزینه لازم است در فیسبوک یک اکانت داشته باشید؛ و وارد شوید.
Cantacts (مخاطبین)
مخاطبانی که با شماره تلفنهای سیو شده در گوشی شما در اینستاگرام عضو شدهاند را در این گزینه میتوانید ببینید و فالوو کنید.
ACCOUNT (اکانت)
اگر شکل ۱۲ را مشاهده کنید این عنوان را میبینید که شامل زیرمجموعههای زیر است.
Photos Of you، Saved، Story settings، Edit profile، Change Password، Two- Factor Authentication، Posts You’ve Liked، Blocked Users، Switch To Business Profile، Private Account است. در زیر توضیحات دقیقی در مورد هرکدام بیان خواهیم کرد.
Photos Of You (عکسهای شما)
شکل ۱۲ را مشاهده کنید این فیلد مربوط به عکسهای موجود در پستهای شماست که میتوانید یکی از گزینهها اضافه شدن بهصورت اتوماتیک یا اضافه شدن بهصورت دستی را انتخاب کنید.
Saved (ذخیره شده)
همانطور که در شکل ۱۳ مشاهده میکنید. این قسمت مربوط به پستهایی است که بایگانی شدهاند.
(یادآوری: در قسمت پستها وقتی سمت راستترین گزینه زیر پست را میزدید پست در این قسمت ذخیره میشد) بعد از باز کردن این صفحه در بالای صفحه مشاهده میکنید که دو تب all و collection (طبق شکل ۱۴) دارد.
All (همه)
مطابق شکل ۱۴ همه پستهای بایگانی (ذخیره شده)
یادآوری: زیر پستها سمت راست دکمه برای ذخیرهسازی وجود دارد که در این تب موجود هستند.
collection(کلکسیون)
ساخت مجموعه و دستهبندی این بایگانیها در این تب قرار میگیرد (طبق شکل ۱۴).
Story settings (تنظیمات استوری)
در قسمت استوری توضیح داده میشود.
Edit profile (ویرایش پروفایل)
اگر به شکل شماره ۱۵ با دقت نگاه کنید. این قسمتی است که بعد از ورود به صفحه یا پروفایلتان قسمت بالا زیر عکس پروفایلتان میبینید. بعد از ورود به این صفحه طبق شکل ۱۶ و ۱۷ شامل فیلدهایی مثل عکس، اسم، متن زیر اسم (بیو)، وبسایت یا لینک تلگرام و سه تا فیلد خصوصی دیگر مثل ایمیل، شماره، جنسیت هست. پس توضیحات زیر که مربوط به هر فیلد است را با دقت بیشتری بخوانید.
Change photo (تغییر عکس)
با مشاهده شکل ۱۶ اولین و بالاترین قسمت بعد از ورود به این قسمت مربوط به تغییر عکس پروفایل است. با زدن روی Change Photo سه گزینه (شکل ۱۷) به ترتیب با این عناوین باز میشود.
New Profile Photo (گذاشتن عکس جدید)
برای گذاشتن عکس جدید روی پروفایل استفاده میشود. دقیقاً امکانات و مراحلی مانند گذاشتن پست دارد (شکل ۱۷).
Import From Facebook (ورود عکس از فیسبوک)
برای گذاشتن عکس از فیسبوک استفاده میشود.
Import From Twitter (ورود از تویتر)
برای گذاشتن عکس از توییتر استفاده میشود.
Remove Profile Photo (حذف عکس پروفایل)
برای حذف عکس پروفایل استفاده میشود (شکل ۱۷).
Name (نام)
اگر تصویر شماره ۱۸ را نگاه کنید نام شما را که در زیر عکس پروفایلتان نمایش داده میشود را نشان میدهد که در این قسمت قابل ویرایش است.
User Name (آیدی)
نام کاربری یا آیدی شما را نمایش میدهد؛ که در اینجا با یک نام یکتا قابل تعویض است.(شکل ۱۸)
Web Site (لینک وبسایت یا لینک عضویت کانال تلگرام)
برای گذاشتن لینک وبسایت که قابل کلیک است از این فیلد استفاده میشود (شکل ۱۸).
Bio (بیوگرافی)
این گزینه مخصوص نوشتن بیوگرافی است که در زیر عکس پروفایل ظاهر میشود (شکل ۱۸).
این گزینههایی بود در پروفایل شما قابل نمایش هستند. در صفحهای که هستید سه مشخصه دیگر موجود است که کاملاً خصوصی میباشد. ضمناً این مشخصهها را اینستاگرام در صفحه شما نمایش نمیدهد. در ادامه کارایی آنها را برای شما ذکر میکنم.
PRIVATE INFORMATION (اطلاعات خصوصی)
اطلاعاتی که برای دیگران نمایش داده نمیشود مانند آدرس ایمیل و شماره تلفن که یکی از آنها اجباری است و جنسیت شما که اجباری نیست (شکل ۱۹)؛ که برای امنیت و سایر امور ممکن است از طرف اینستاگرام درخواست شود.
E-mail Address (آدرس ایمیل)
اگر با شماره تلفن عضو اینستاگرام شدهاید. در این قسمت ایمیل خود را وارد کنید. این کار برای بازنشانی رمز عبور و امنیت ممکن است لازم شود (شکل ۱۹).
Phone Number (شماره تلفن)
همانطور که در شکل ۱۹ میبینید این فیلد هم مانند ایمیل است. اگر با ایمیل عضو اینستاگرام شدهاید شماره را جهت بازیابی رمز عبور و… وارد نمایید.
Gender (جنسیت)
این گزینه برای تعیین جنسیت شما استفاده میشود (شکل ۱۹).
به عقب برگردیم یعنی روی فلش بازگشت بزنیم و یک به معرفی بقیه سطرهای داخلی (سهنقطه یا option).
Change Password (تغییر گذرواژه)
اگر شکل ۲۰ و ۲۱ را نگاه کنید متوجه خواهید شد این قسمت مخصوص تغییر رمز ورود اینستاگرام است؛ که دارای سه فیلد است. در فیلد اول رمز قبلی را بزنید و دو فیلد بعدی رمز جدید را وارد کنید. در آخر تایید نمایید. معرفی گزینه های اینستاگرام
Two- Factor Authentication (تائید هویت دوعاملی)
با روشن کردن این گزینه برای شما کدی میفرستد که هنگام ورود به اینستاگرام تشخیص میدهد خود شما وارد اینستاگرام شدهاید یا شخص دیگر (آیا شما مالک این حساب کاربری هستید یا خیر!) این یک روش تعیین هویت دومرحلهای است که برای افزایش امنیت حسابهای کاربری در این فضای مجازی مفید است.
Posts You’ve Liked (پستهای که پسندیدهاید)
مطابق شکل ۲۳ پستهایی را نشان میدهد که شما لایک کردهاید.
Blocked Users (کاربران مسدود)
افرادی را نشان میدهد که شما مسدود یا بلاک کردهاید. ممکن است فردی در دایرکت برای شما مزاحمت ایجاد کند و یا پستهای غیراخلاقی بگذارد. شما میتوانید با ورود به صفحه اصلی به پیج ایشان (با سرچ آیدی، یا کلیک روی عکس پروفایلش) و کلیک روی سهنقطه بالا سمت راست و زدن گزینه دوم یعنی block او را مسدود یا بلاک کنید. در این صورت نه پستی از ایشان خواهید دید نه پیامی دریافت خواهید کرد (شکل ۲۴).
Switch To Business Profile (جابهجایی نمایه کسبوکار)
برای ایجاد یک پروفایل بیزینسی یا پروفایل کاری اینستاگرام مراحل این قسمت را باید طی کرد (شکل شماره ۲۵)
Private Account (حساب خصوصی شود) – معرفی گزینه های اینستاگرام
همانطور که در شکل ۲۶ میبینید برای شخصی کردن پیجی که فقط فالوورها یا دنبال کنندگان بتوانند پست شما را ببینند این دکمه باید فعال شود. در اینصورت تنها به افرادی که در لیست فالوور هایتان هستند یعنی شما به آنها اجازه دادهاید که بتوانند پست شما را ببینند استفاده میشود.
معرفی گزینه های اینستاگرام
Settings (تنظیمات)
همانگونه که در شکل ۲۷ و ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ میبینید این تنظیمات دقیقاً مانند تنظیمات گوشی تلفن شماست؛ و شامل لینک به سایر حسابها، مخاطب، زبان، اعلانها، اعلانهای ایمیل و پیامک، استفاده از داده تلفن همراه، کامنتها، ذخیره عکسهای اصلی، ذخیره عکسهای اصلی، ذخیره عکسهای پست شده، ذخیره ویدیوها پس از پست کردن، نمایش وضعیت فعالیت است. در زیر به توضیح مفصلی درباره هرکدام میپردازم.
Linked Accounts (لینک به سایر حسابها)
برای لینک دادن اینستاگرام شما به سایر شبکههای اجتماعی استفاده میشود (شکل ۲۷).
Contacts (مخاطبان گوشی)
برای بهروز شدن یا همگامسازی خودکار مخاطبانی است که شماره آنها را در گوشی خود ذخیره نمودهاید و با آن شماره عضو اینستاگرام شدهاند این دکمه را روشن کنید (شکل ۲۷).
Language (زبان)
برای تغییر زبان اینستاگرام از این گزینه استفاده کنید (شکل ۲۷).
Push Notifications (اعلانها)
دریافت گزارش هر یک از کارهایی که فالوور یا فالووینگ های شما در مورد پیج یا کامنت ها و یا سایر اقدامات شما انجام میدهند. از این قسمت کنترل میشود که برای خاموش کردن میتوانید هرکدام را روی OFF قرار دهید (شکل ۲۷).
Email And SMS Notifications (اعلانهای ایمیل و پیامک)
این گزینه برای دریافت اعلانهای پیامکی و ایمیلی است که با غیرفعال کردن آن، هیچ اعلانی دریافت نمیکنید (شکل ۲۷).
Cellular Data Use (استفاده از داده تلفن همراه)
برای صرفهجویی در مصرف اینترنت میتوانید از Default آن را به Use Less Data قرار دهید؛ که ممکن است بارگیری عکس یا ویدیو کمی بیشتر طول بکشد (شکل ۲۷).
Comments (کامنت ها)
این قسمت برای مدیریت کامنت های زیر پستهای شماست؛ که با ورود به این صفحه میبینید سه حالت به ترتیب بلاک کردن کامنت شخص موردنظر، مخفی کردن نظرات توهینآمیز و فیلتر برحسب کلمات کلیدی برای مدیریت کامنتها وجود دارد (شکل ۲۷).
Block Comments From (بلاک کردن کامنت)
این گزینه برای بلاک کردن کامنت های فردی است که نمیخواهید دیگران کامنت او را ببینند. وارد این قسمت شوید و آیدی فرد را پیدا کنید و او را در این لیست قرار دهید (شکل (۱)۲۷).
Hide Offensive Comments (مخفی کردن نظرات توهینآمیز)
این گزینه بهصورت خودکار نظرات توهینآمیز را فیلتر میکند (شکل (۱)۲۷).
Enable Keyword Filters (فیلتر کردن کلمات کلیدی)
با فعال کردن این گزینه میتوانید در صفحه زیرین بازشده کلمات کلیدی که میخواهید فیلتر شوند را تایپ کنید و تائید کنید (شکل (۱)۲۷).
Save Original Photos (ذخیره عکسهای اصلی)
در صورت فعال کردن این گزینه عکسهای اصلی که پست میکنید در حافظه تلفن شما ذخیره میشود (شکل ۲۸).
Save Posted Photos (ذخیره عکسهای پست شده)
در صورت فعال کردن این گزینه عکس و فیلمهای که شما ارسال کردهاید در حافظه تلفنتان ذخیره میشود (شکل ۲۸).
Save Videos After Posting (ذخیره ویدیوها پس از پست کردن)
بعد از فعال کردن این گزینه ویدیوها پس از پست کردن در حافظه تلفنتان ذخیره میشود (شکل ۲۹).
Show Activity Status (نمایش وضعیت فعالیت)
وقتی این گزینه را روشن کنید به حسابهایی که دنبال میکنید و پیام ارسال کردهاید اجازه میدهد در قسمت پیامها ببینند آخرین بار چه زمانی فعال بودهاید (شکل ۳۰).
معرفی گزینه های اینستاگرام
Clear Search History (پاک کردن تاریخچه جستجو)
این گزینه برای پاک کردن تاریخچه جستجو (search) شماست (شکل ۳۱).
Add Account (افزودن حساب)
برای اضافه کردن یک اکانت یا حساب کاربری دیگر برای شما قابلاستفاده است (شکل ۳۲).
Log out of… (خروج از حساب شما)
برای خارج شدن از حساب اینستاگرام خود این دکمه را فشار دهید (شکل ۳۲)
سایر قسمتهای صفحه اصلی یا پروفایل
توضیحات قلب اینستاگرام تمام شد. حالا یک به عقب بازگردید و دوباره صفحه پروفایلتان را باز کنید (شماره ۵ شکل ۱)
عکس پروفایل شما داخل آن دایره سمت چپ اون بالا هست و با زدن روی + میتوانید استوری بارگزاری کنید (شکل ۳۳).
تعداد فالوور و فالووینگ و پست های شما
این قسمت در سمت راست عکس پروفایلتان قرار دارد (شکل ۳۴).
Following
عدد بالای Following تعداد دنبال شوندگان توسط شما را نمایش میدهد یعنی کسانی که شما آنها را فالوو میکنید.
Followers
عدد بالای Followers تعداد دنبال کنندگان شما را به نمایش میگذارد یعنی افرادی که شما آنها را فالوو کردهاید.
Posts
عدد بالای Posts تعداد پستها را نشان میدهد؛ یعنی تعداد عکس و ویدئویی که تابهحال منتشر کردهاید.
با کلیک روی هرکدام از این سه مورد میتوانید از جزئیات مربوط مطلع شوید.
Edit Profile (ویرایش نمایه)
این گزینه برای ویرایش پروفایلتان استفاده میشود؛ که در قسمت گزینهها (آیکون سهنقطه بالای همین صفحه) جزئیات آن مطابق شکل ۳۵ توضیح داده شد.
اسم قابلنمایش
این قسمت زیر عکس پروفایل شماست (عکس ۳۶ را مشاهده کنید). در Edit Profile قابلتغییر است و اولین گزینه قسمت ذکرشده میباشد.
بیوگرافی Bio
این قسمت هم زیر اسم شما نمایش داده میشود و در Edit Profile قابلتغییر است (تصویر شماره ۳۷ را مشاهده کنید).
وبسایت
مطابق شکل ۳۷ این قسمت هم در سومین بخش از Edit Profile قابلتغییر است. از پیشوند سایت بهصورت کامل و با Http/Https استفاده نمایید؛ یعنی دقیقاً لینک کامل را از مرورگر کپی کنید.
معرفی گزینه های اینستاگرام
Story Highlights (برگزیدههای استوری)
در این قسمت تمام استوری هایی را که بعد از نصب نسخه جدید اینستاگرام آپلود کردهاید نمایش میدهد؛ که میتوانید برگزیدهها را از بین آنها انتخاب کنید تا فالوور هایتان ببینند.
چهار تب میانی و بالای پستهای شما
تب اول
قسمت اول از سمت چپ برای نمایش بهصورت گالری پستهای شما و سه ستونه قرار گرفتن در هر ردیف استفاده میشود (شکل ۳۸).
تب دوم
قسمت دوم سمت چپ در بالای پست های شما برای نمایش بهصورت ستونی و یا تک ستونه پستهای شما استفاده میشود.(شکل ۳۹).
تب سوم
قسمت سوم از سمت چپ مربوط به پستهایی است که شما در آن توسط افراد دیگر تگ شدهاید (شکل ۴۰).
تب چهارم
مربوط به قسمت کالکشن است و با انتخاب این صفحه پستهایی را مشاهده میکنید که قبلاً ذخیره نمودهاید. قبلاً در قسمت تنظیمات توضیح داده شد (شکل ۴۰).
Search (آیکون ذرهبین)
در کنار آیکون خانه در زیر تمامی صفحات یک آیکون ذرهبین میبینید آیکون (شماره ۲ شکل ۱). فوراً روی آن کلیک کنید تا جزئیات را شرح دهم. این صفحه دارای سه بخش است (شکل ۴۱). در این قسمت که بالای این صفحه است میتوانید صفحات را با آیدی یا تگ یا لوکیشن جستجو کنید.
بعد از کلیک روی قسمت بالایی که search (جستجو) نام دارد چهار تب به ترتیب از چپ به راست top (برتر یا بیشترین جستجوی شما) people (جستجوی افراد با آیدی) tags (برچسبها یا جستجوی هشتگها) place (مکان یا جست جو برحسب لوکیشن) وجود دارد که میتوانید عمل جستجو را با توجه به نیاز خود انجام دهید (شکل ۴۲).
حالا یک بک بدید و برگردید به صفحه جستوجو تا قسمتهای زیر فیلد سرچ را برایتان توضیح دهم.
معرفی گزینه های اینستاگرام
استوری ها
دومین ردیف در این صفحه (شکل ۴۳) زیر فیلد جستوجو یا شکل ذرهبین تعدادی دایره میبینید. این قسمت استوری افراد است که شما آنها را دنبال نکردهاید و صفحه آنها عمومی بوده (private در قسمت سهنقطه برای آنها غیرفعال است) این استوری ها با توجه به میزان بازدید مرتب شدهاند.
پست های عمومی
جدای از پستهای فالووینگهای شما که در خانه قابلمشاهده هستند. در این قسمت (شکل ۴۴) پست های افرادی قابلمشاهده هستند که شما دنبال نمیکنید. پیج صاحبان این پستها در قسمت آپشن (که توضیح داده شد) شخصی نشدهاند (همانند استوری های این صفحه). ضمناً این پستها با توجه به الگوریتمهای خاصی از اینستاگرام مرتب شده و قابلنمایش هستند.
بعد از بررسی آیکون ذرهبین باید سراغ آیکون + برویم.
Add post (آیکون +)
پایین و وسط هر صفحه از اینستا (مطابق شماره ۳ شکل ۱) آیکون + وجود دارد. با توجه به این آیکون شما میتوانید یک پست به پست های خود اضافه کنید و انتشار دهید؛ که دارای گزینه NEXT و چهار گزینه در وسط و سه گزینه در آخر این صفحه است (شکل ۴۵). تکتک این گزینهها برای شما شرح میدهیم.
NEXT در +
بعد از گذاشتن عکس و یکبار کلیک روی گزینه next وارد یک صفحه جدید میشویم که میتوانیم نور و فیلترهای مناسب را انتخاب کنیم با زدن روی Edit هم میتوان برش یا تنظیمات نور و گرمی و سردی را انجام داد (شکل ۴۶).
با کلیک دوباره روی next میتوانید برای عکس در اولین ردیف کپشن (متن زیر عکس) نوشت و افراد را روی عکس تگ کرد (شکل ۴۸ و ۴۹) و یا لوکیشن اضافه نمود و در آخر با کلیک روی انتشار یا share آن را انتشار داد (شکل ۴۷)
معرفی گزینه های اینستاگرام
۴ گزینه وسطی در +
اولین گزینه از سمت چپ مربوط به نشان دادن اندازه واقعی عکس و زوم اوت (دور شدن از عکس) است (شکل ۴۵).
دومین گزینه برای تکرار یا یک حالت خاص از انتشار عکس است که میتوانید دانلود و سپس چک کنید (شکل ۴۵)
سومین گزینه ایجاد حالتهای خاصی از کنار هم گذاشتن عکسها است (ویرایش و کنار هم قرار دادن عکسها)؛ که نیاز به دانلود دارد (شکل ۴۵)
چهارمین گزینه برای گذاشتن چند عکس یا ویدیو در یک پست است که میتوانید ترتیب نمایش را هم مشخص کنید. بعد از کلیک کردن روی این گزینه وارد آلبوم شده و چند عکس را انتخاب کنید که شماره هایی که به هر عکس نسبت میدهد مربوط به ترتیب قرارگیری عکس است (شکل ۴۵)
سه گزینه آخر صفحه +
Gallery (گالری)
مربوط به عکسها و فیلمهای گالری گوشی شما میباشد؛ که برای اشتراک میتوانید انتخاب کنید (شکل ۵۰).
Photo (عکس)
با کلیک روی این قسمت دوربین برای گرفتن عکس باز میشود (شکل ۵۰).
Video (ویدیو)
بعد از لمس این قسمت برای گرفتن ویدیو باز میشود (شکل ۵۰).
بعد از بررسی آیکون + نوبت به بررسی آیکون قلب که در زیر همه صفحات مشاهده میکنید میرسد.
Like (آیکون قلب)
این علامت دومین گزینه از سمت راست و در پایین صفحه (آیکون شماره ۳ شکل ۱) است. با کلیک روی آن یک صفحه باز میشود که دو تب به نام you و following دارد (شکل ۵۱).
You در آیکون قلب
در این قسمت فعالیتهای مربوط به شما، فالوورها (افرادی که شما را دنبال میکنند) یا فالووینگ ها (افرادی که شما آنها را دنبال کردهاید) در رابطه به شما مانند لایک یا نظرات دیگران در مورد پستها و یا سایر کارهای شما مانند فالوو فرد یا قبول درخواست یک فالوور و موارد دیگر نشان داده میشود (شکل ۵۱).
اما در بالاتر از این گزارشها اگر پیج شما private شده باشد. لیستی از Request (درخواست افراد برای دنبال کردن یا فالوو کردن شما) موجود است؛ که با انتخاب (confirm) درخواست را قبول و با انتخاب (delete درخواست حذف میشود (شکل ۵۱).
معرفی گزینه های اینستاگرام
Followingدر آیکون قلب
در این قسمت لیستی از کارهای کسانی که دنبالشان میکنید (فالووینگ ها) در مورد پست های عمومی دیگران نشان داده میشود. برای اطلاعات بیشتر به سایت رسمی اینستاگرام میتونید مراجعه نمایید.
پیشنهاد میکنم برای آشنایی بیشتر با افزایش فالوور اینستاگرام کلیک کنید
سلام
نمیدونم چرایه مدتیه حدود 2 هفته ایکون های دایرکت و لایک پیجم با هم جابجا شدن. دایرکت اومده پایین لایک رفته بالا. همه کاری هم کردم اما نشد. لطفا راهنمایی کنین. با تشکر