بهترین نرم افزار ضبط دسکتاپ | رایگان و با حجم پایین

بهترین نرم افزار ضبط دسکتاپ

یکی از معضلات بسیاری از تولیدکنندگان محتوا ظبط فیلم از صفحه نمایش دسکتاپ است. به همین جهت بسیاری از محتواهای آموزشی باید توسط بهترین نرم افزارهای فیلم برداری از دسکتاپ تهیه و تولید شوند. در این مقاله از مجموعه مقالات وبسایت رستا آیتی قصد داریم تا به معرفی چند نمونه از بهترین نرم افزارهای فیلمبرداری از دسکتاپ بپردازیم. در صورتی که به قصد فیلم برداری از صفحه اسکرین لپ تاب یا سیستم خانگی خود را دارید، مطالعه این مقاله را از دست ندهید.

 معرفی بهترین نرم افزارهای ضبط از دسکتاپ

بهترین نرم افزارهای ظبط فیلم از دسکتاپ عبارت اند از:

 OBS Studio

 OBS Studio یک نرم افزار متن ‌باز و رایگان است که به دلیل انعطاف ‌پذیری و کیفیت بالای خروجی، محبوبیت زیادی در میان تولیدکنندگان محتوا دارد. این نرم افزار امکان ضبط صفحه کامل، یک پنجره یا بخشی از آن را فراهم می ‌کند و برای استریم زنده و تولید محتوای گیمینگ یک انتخاب مناسب است.

 Camtasia

Camtasia  یک نرم افزار حرفه ‌ای با رابط کاربری ساده است که قابلیت‌ های ضبط صفحه و ویرایش فیلم را به طور یکپارچه برای کاربران فراهم کرده است. این نرم افزار برای تهیه ویدیوهای آموزشی حرفه ‌ای مناسب است و به کاربران امکان می ‌دهد تا به راحتی ویدیوهای با کیفیت تولید کنند.

Movavi Screen Recorder

نرم افزار Movavi Screen Recorder برای کاربران مبتدی طراحی شده و دارای رابط کاربری بسیار ساده و حتی قابلیت هایی برای ویرایش محتوا است. اگر به دنبال یک نرم افزار ساده و قابل دسترس هستید، استفاده از این برنامه را به شما پیشنهاد می کنیم.

 Bandicam

برنامه Bandicam  به خاطر توانایی ضبط بازی ‌ها و فعالیت‌ های دسکتاپ با کیفیت بالا شناخته شده است. طراحی سبک آن باعث می‌ شود تا سیستم شما در زمان فیلم برداری کند نشود. همچین این برنامه می تواند با بهترین کیفیت ممکن ویدئوهای صفحه نمایش را ظبط کند. اگر یک گیمر هستید و به دنبال یک نرم افزار برای ظبط ویدئوهایی با مدت زمان بالا می گردید، این برنامه می تواند، بهترین دستیار ظبط برای شما باشد.

 نرم افزارهای رایگان و مقرون به صرفه برای ظبط از صفحه نمایش

در این قسمت از مقاله قصد معرفی چند مورد از برنامه های ظبط از صفحه نمایش را داریم که استفاده از آن ها به صورت رایگان است.

 Free Cam

 Free Cam یک نرم افزار رایگان برای ایجاد ویدیوهای آموزشی و نمایشی است. این ابزار امکانات اساسی برای ضبط صفحه نمایش و صدا را فراهم می ‌کند و برای پروژه‌ های ساده مناسب است.

 FlashBack Express

FlashBack Express  یک نرم افزار رایگان برای ضبط صفحه نمایش است که گزینه خوبی برای کاربران مبتدی است. این نرم افزار می تواند صفحه نمایش کامپیوتر را به همراه صدا ظبط کند.

 ScreenPal

نرم افزار ScreenPal که  قبلاً با نام Screencast-O-Matic آن را می شناختند. این برنامه مناسب تولید پروژه‌ های ویدوئی معمولی و با کیفیت مناسب است. رابط کاربری این نرم افزار به گونه ای که کاربران در زمان استفاده از آن به راحتی می توانند، ظبط ویدئوی خود را از صفحه نمایش انجام دهند.

 CamStudio

یکی دیگر از نرم افزارهای رایگان که امکان ظبط صفحه نمایش را به همراه صدا برای کاربران فراهم می کند، نرم افزار  یک نرم افزار CamStudio است. با استفاده از این نرم افزار به راحتی می توانید، ویدئوهایی با فرمت avi تولید کنید. همچنین قابلیت تبدیل آن ها به فرمت flash را هم به صورت حرفه ای انجام دهید.

  iSpring Suite

 iSpring Suite برای ظبط دوره‌ های آموزشی با کیفیت بالا مناسب است و حتی روی سیستم هایی با رم و گرافیک پایین قابل اجرا است.

 Loom

اگر به دنبال نرم افزاری برای ظبط سریع ویدئوهایی اموزشی و به اشتراک گذاشتن آن ها از راه دور هستید، این دستیار حرفه ای می تواند به شما کمک کند تا ویدئوهایی با کیفیت ظبط کنید.

 Apowersoft

نرم افزار Apowersoft یک شاهکار مهندسی کامپیوتر است که مناسب ظبط صفحه نمایش است. مهمترین مزیت این برنامه این است که نیازی به نصب ندارد و تحت وب کار می کند. به همین جهت محبوبیت بسیاری در میان سایر نرم افزارهای ظبط ویدئو از صفحه نمایش پیدا کرده است.

  EaseUS Screen Recorder

اگر قصد ظبط یک وبینار آموزشی آنلاین را دارید، استفاده از نرم افزار EaseUS Screen Recorder را فراموش نکنید.

  QuickTime Player

نرم افزار QuickTime Player که در سیستم عامل های macOS نصب شده است. به کاربران مک اجازه می دهد تا به راحتی از صفحه نمایش خود با کیفیت بالا فیلم برداری کنند.

 سخن پایانی

انتخاب یک نرم افزار فیلم برداری از صفحه نمایش موضوعی بود که در این مقاله به آن اشاره کردیم. بسیاری از نرم افزارهای ظبط ویدئوهای آموزشی معمولا قابلیت های کمتری در نسخه رایگان خود دارند. به همین جهت اگر قصد تولید محتوا و یا استفاده حرفه ای از آن ها را دارید، بهتر است که به سراغ خرید نسخه های پولی و یا حرفه ای بروید. در صورتی که هر گونه سوال و یا نظری در خصوص خدمات فیلم برداری و یا موشن گرافیک دارید، کافی است تا در پایین همین مقاله برای ما درج کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
تماس